Fagy tarolja le az országot szerdán: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Fagy tarolja le az országot szerdán: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

MTI
Fagyveszély várható a következő napokban, szerdára virradóra az ország nagy részén fagypont alá csökken a hőmérséklet - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán kedden.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Hozzátették: ahol fagypont felett alakul a minimum, ott is előfordulhat talaj menti fagy. A hidegre hajlamos helyeken - elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben - mínusz 6, mínusz 7 Celsius-fok köré hűlhet a levegő. Az előrejelzés szerint csütörtökre virradóra a Dunától keletre van esély gyenge fagyokra, azonban a talaj közelében ismét többfelé 0 fok alá hűlhet a levegő. Péntekre virradóra már csak elvétve fordulhat elő gyenge fagy, majd szombattól erre már sehol sem kell számítani.

Az előrejelzés szerint vasárnap hidegfront vonul át az ország felett, mögötte bizonytalan mértékben, de csökken a hőmérséklet. Ahogy a zárt felhőzet elvonul és mérséklődik a szél, úgy ismét előfordulhatnak fagyok, erre hétfőtől van esély - írták.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?