66 éve nem történt olyan az időjárással itthon, mint most hétvégén

66 éve nem történt olyan az időjárással itthon, mint most hétvégén

agrarszektor.hu
Gyomaendrődön egy tized híján 21 fokig melegedett a levegő. Ebből a nyugati országrészben semmit sem éreztek. Ez egy 66 éves melegrekordot törölt ki az adatbázisból

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A hétvégi igen nagy hőmérsékleti kontraszttal megáldott időjárás is melegrekordot döntött. A délkeleti országrészben található Gyomaendrődön a hivatalos mérések szerint egészen 20,9 fokig melegedett a levegő. Ez egy 66 éves melegrekordot törölt ki az adatbázisból, amit akkor Ásotthalmon mértek, 20,1 fokkal.  Az elmúlt napok enyhe időjárása egyébként sorra döntögette a csúcsokat, legutóbb szombaton született új fővárosi és országos melegrekord - írja az Időkép.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?