Nagy vihar jöhet Magyarországon: mutatjuk, hova csaphat le jégeső is

Nagy vihar jöhet Magyarországon: mutatjuk, hova csaphat le jégeső is

agrarszektor.hu
Záporok színesítik a tavaszias időt kedden, délután az Északi-középhegységben és az ország középső harmadán zivatarok is lehetnek. A hét közepétől az éjszakai fagyok visszatérhetnek az országba.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Kedden is marad a kellemesen enyhe, tavaszi idő, de egy sekély ciklon hatására erőteljesebbé válik a gomolyfelhőképződés. Főként a délutáni órákban a konvektív események is beindulnak majd: szórványosan záporok is kialakulhatnak a gomolyfelhőkből - írta meg az Időkép. Főként az Északi-középhegységben, a főváros környékén, a Duna mentén, a Dunántúl keleti, délkeleti részén és a Duna-Tisza közén kellő mértékű labilitás fog rendelkezésre állni, ezeken a tájakon akár bizony zivatarok is kialakulhatnak, melyekhez néhol szélerősödés, jégdara is társulhat.

Szerdán délen, délnyugaton van esély egy-egy zivatarra. A hét közepén északkelet felől szárazabb, hűvösebb levegő szivároghat Magyarország térségébe. Emiatt azonban újra megjelenhetnek az éjszakai fagyok. 

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?