Olyan fagy jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi várható

Olyan fagy jön, amilyen rég volt Magyarországon: mutatjuk, mi várható

agrarszektor.hu
A melegrekordokkal tűzdelt február után a március is meglehetősen enyhe idővel kezdődött, a hónap első napjaiban az ország valamely pontján mindig megközelítettük a 20 fokot. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy néhány napra visszatérnek az átlagosnak megfelelő hőmérsékletek. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerdán, a nap második felében északkelet felől szárazabb, hidegebb légtömegek kúsznak majd be a Kárpát-medencébe, így csütörtökre virradóra északkeleten, pénteken és szombaton a fagyzugos területeken akár -5 fok alá is lecsökkenhet a hőmérséklet. Emiatt persze megint bosszankodhatnak a kerttulajdonosok, hiszen az ország számos pontján virágba borult már a sárgabarack és a mandula, hogy egyéb növényeket ne is említsünk. Úgy tűnik, nem fog sokáig felettünk rostokolni a hideg, szombaton ugyanis a megélénkülő (északnyugaton megerősödő) déli-délkeleti széllel már ismét enyhébb levegő fog érkezni fölénk - írja az Időkép.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?