Óriási eső tarolta le Magyarországot: mutatjuk, hol volt a legtöbb csapadék

Óriási eső tarolta le Magyarországot: mutatjuk, hol volt a legtöbb csapadék

agrarszektor.hu
Jelentős mennyiségű csapadékot hozott annak a ciklonnak az okklúziós frontja a nyugati tájakra, amely éppen fölöttünk pörög, és amelynek hátoldalán nyugaton viharossá fokozódott a légmozgás. A legtöbb csapadékot, 35 millimétert Sarródon található automata mérte. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Alpokalján többfelé a 25 millimétert is meghaladja a 24 óra alatt lehullott csapadék mennyisége, a legtöbb eső, 35 mm Sarródon esett. Ez éppen a március havi átlagnak felel meg. 23 millimétert mutatott a csapadékmérő Mosonszolnokon kora reggel. Ma főként a Dunántúlon és északkeleten eshet, szerdán pedig a Dunától keletre lehet szükség az esernyőkre, majd csütörtöktől szárazabb idő jön - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Növény

Megfő, megég a gyümölcs a fákon

Beindult a kényszerérés, egyre nagyobb problémát okoz a gyümölcságazatban is az extrém hőség és az erős UV-sugárzás párosa.

Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?