Óriási eső tarolta le Magyarországot: mutatjuk, hol volt a legtöbb csapadék

Óriási eső tarolta le Magyarországot: mutatjuk, hol volt a legtöbb csapadék

agrarszektor.hu
Jelentős mennyiségű csapadékot hozott annak a ciklonnak az okklúziós frontja a nyugati tájakra, amely éppen fölöttünk pörög, és amelynek hátoldalán nyugaton viharossá fokozódott a légmozgás. A legtöbb csapadékot, 35 millimétert Sarródon található automata mérte. 

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Az Alpokalján többfelé a 25 millimétert is meghaladja a 24 óra alatt lehullott csapadék mennyisége, a legtöbb eső, 35 mm Sarródon esett. Ez éppen a március havi átlagnak felel meg. 23 millimétert mutatott a csapadékmérő Mosonszolnokon kora reggel. Ma főként a Dunántúlon és északkeleten eshet, szerdán pedig a Dunától keletre lehet szükség az esernyőkre, majd csütörtöktől szárazabb idő jön - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?