Hatalmas eső csapott le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

Hatalmas eső csapott le Magyarországra: mutatjuk, hol volt a legdurvább

agrarszektor.hu
Néhol közel félhavi esőt kapott a föld a csütörtök esti hidegfronttól. A legtöbb csapadék a dunántúli és az északi tájakon esett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az előző két éjszaka front söpört át rajtunk. A szerdai legyengülve érte el az országot, és kevés csapadékot adott. A tegnapi országos öntözést eredményezett, a dunántúli és északi tájak kapták a javát. Néhol közel félhavi mennyiség esett - írja az Időkép.

Az elmúlt 24 órában mért csapadék (Forrás: Időkép)Az elmúlt 24 órában mért csapadék (Forrás: Időkép)

Hamar és jócskán lehűtötte a levegőt az este érkezett hidegfront, több helyen majdnem fagyosra váltott a levegő. Egy órán belül 6-8 fokot zuhant a hőmérséklet, a Balatont pedig 102 km/órás széllel érte el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?