Visszatért a fagy Magyarországra: ilyen hideg már rég volt itthon

Visszatért a fagy Magyarországra: ilyen hideg már rég volt itthon

agrarszektor.hu
Bonifác még Szervácot is kicsit alul tudta múlni hőmérsékletek terén. Kedd hajnalban ugyanis sok helyen a hétfőinél is alacsonyabb minimumok alakultak ki. Tardona után most Zabarban mérték a leghidegebbet, ahol -0,2 fokig hűlt le a levegő. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A hidegebb északi völgyekben és a Nyírségben még szerdán is benézhetünk 5 fok alá. Az ezt követő napokban azonban enyhülni fognak a reggelek és fagypont közeli hőmérsékletek már nem lesznek jellemzőek - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?