Figyelmeztet a meteorológia: bármikor kitörhet a vihar Magyarországon

Figyelmeztet a meteorológia: bármikor kitörhet a vihar Magyarországon

agrarszektor.hu
Elsőfokú figyelmeztetést adott ki zivatar veszélye miatt szombatra a HungaroMet több megyére is Magyarországon. Mint írják, elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat ezekben a térségekben.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Zivatar veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki a HungaroMet szombatra Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyére. Tájékoztatásuk szerint ma késő délutántól, estétől északnyugaton alakulhatnak ki zivatarok, holnap pedig az északkeleti, keleti megyékben helyenként fordulhat elő zivatar. A zivatarokat felhőszakadás-szerű csapadék (~20-25 mm, az északnyugati határ közelében akár ennél több is), viharos (~60-70 km/h) széllökés és apróbb szemű jég (1 cm alatti átmérő) kísérheti.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?