Óriási a készültség Magyarországon: Győr felé tart az árhullám

Óriási a készültség Magyarországon: Győr felé tart az árhullám

agrarszektor.hu
Az árhullám Győr felé halad, de szerencsére rekordmagas vízállás sehol sem várható. Ugyanakkor a Rába több szakaszán még mindig a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint van érvényben. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Rábán továbbra is nagyon magas a vízállás, több helyen is harmadfokú árvízvédelmi készültségi szint felett tetőzik a folyó. Az Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzései szerint szombaton Árpásnál tetőzhet a Rába a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint mellett, 481 cm-as vízállással. Győrben már csak a rakparton okozhat majd gondot az árhullám a következő napokban, a városban várhatóan nem fogja elérni a folyó vízszintje az elsőfokú árvízvédelmi készültségi szintet - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?