Óriási a készültség Magyarországon: Győr felé tart az árhullám

Óriási a készültség Magyarországon: Győr felé tart az árhullám

agrarszektor.hu
Az árhullám Győr felé halad, de szerencsére rekordmagas vízállás sehol sem várható. Ugyanakkor a Rába több szakaszán még mindig a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint van érvényben. 

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A Rábán továbbra is nagyon magas a vízállás, több helyen is harmadfokú árvízvédelmi készültségi szint felett tetőzik a folyó. Az Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzései szerint szombaton Árpásnál tetőzhet a Rába a legmagasabb árvízvédelmi készültségi szint mellett, 481 cm-as vízállással. Győrben már csak a rakparton okozhat majd gondot az árhullám a következő napokban, a városban várhatóan nem fogja elérni a folyó vízszintje az elsőfokú árvízvédelmi készültségi szintet - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?