Figyelmeztetik a magyarokat: olyan időjárás jön ma, amilyen rég volt itthon

Figyelmeztetik a magyarokat: olyan időjárás jön ma, amilyen rég volt itthon

MTI
Szerdán az Északi-középhegység keleti felének kivételével nagy területen emelkedhet a napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok fölé, az Alföld déli felén, illetve a Dunántúl délkeleti részein helyenként 27 foknál is magasabb lehet a napi középhőmérséklet - írta a HungaroMet Zrt. az MTI-hez szerdán eljuttatott veszélyjelzésében.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A meteorológiai szolgálat szerdára másodfokú (narancs) figyelmeztetést adott ki Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna vármegye területére. Ebben a hat vármegyében a napi középhőmérséklet 27 Celsius-fok felett alakul. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye kivételével máshol elsőfokú figyelmeztetés van érvényben szerda éjfélig, itt a napi középhőmérséklet 25 fok felett alakulhat. Csütörtökre Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegye területére van kiadva másodfokú figyelmeztetés, péntekre pedig Zala, Somogy, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyében haladja majd meg a napi középhőmérséklet a 27 fokot.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?