Itt az előrejelzés: kegyetlen időjárás jön, erre jó, ha minden magyar felkészül

Itt az előrejelzés: kegyetlen időjárás jön, erre jó, ha minden magyar felkészül

agrarszektor.hu
A dél felől ránk húzódó forró légtömegnek köszönhetően a következő napokban magasabb fokozatra kapcsol a nyár. Kedden szinte mindenhol átlépi a hőmérséklet a 30 fokot, szerdától a déli területeken pedig 35 fok fölé melegszik a levegő.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A legmagasabb értékek helyenként a 37-38 fokot is elérhetik. A várható hőség miatt a HungaroMet szerdára három (Békés, Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun), csütörtökre öt (Békés, Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Tolna, Baranya) déli vármegyére adott ki másodfokú hőségfigyelmeztetést. Ezeken a területeken a napi középhőmérséklet 27 fok felett alakulhat. A kánikula pénteken is ki fog tartani, változás hétvégén jöhet - írja az Időkép

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?