Már reggel elsöpörte a meleg Magyarországot

Már reggel elsöpörte a meleg Magyarországot

agrarszektor.hu
Hétfőn reggel 8 óra előtt a legtöbb helyen már az egekben volt a hőmérséklet. A Duna-Tisza közének nagy részén és Budapesten néhány fok híján már 30 fok volt, és még csak most kezdődik az igazi hőhullám. Igaz, hogy ma súrol bennünket egy gyenge hidegfront, de ez sem igazi lehűlést, sem igazi felfrissülést nem hoz magával, ugyan kialakulhatnak majd záporok, zivatarok, ám ezek inkább fülledtséget hoznak magukkal.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Nagyobb mennyiségben a keleti-északkeleti országrészben lesznek jellemzőek, de a Kelet-Dunántúlon és délnyugaton sem kizárt egy-egy futó zápor, zivatar. Utána anticiklonális hatások lesznek az uralkodóak, a következő hajnalokon egyre többfelé maradnak 20 fok felettiek a minimumok, a hétvégén már a 25-26 fokos hajnali értékek sem kizártak - írja az Időkép.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?