2020. február 18. kedd Bernadett

Hírek - Növény

Erre érdemes odafigyelnie, aki öntözni szeretne

Mától lehet jelentkezni a mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztésére kiírt módosított felhívásra a Vidékfejlesztési Programban. Összesen 49,5 milliárd forintra lehet pályázni.
 
 

A módosítással lehetővé válik például a 12 évesnél idősebb gyümölcstermő ültetvények öntözésfejlesztése, illetve változnak a meliorált utak kialakításával kapcsolatos feltételek és egyszerűbbé válnak az engedélyezési eljárásra vonatkozó előírások.

 

Zöldítés, új élelmiszeripari GINOP források, uniós pályázati dömping, agrárfinanszírozás, versenyképes húsmarhatartás - és ez még csak néhány téma, amelyekről az idei hajdúböszörményi Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat! Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!


Az öntözésfejlesztési pályázaton mintegy 49,5 milliárd forint áll rendelkezésre. A mezőgazdasági termelés biztonsága és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodása érdekében egyebek között a vízvisszatartást, a vízkészletekkel való fenntartható gazdálkodást és a takarékos öntözési technológiák elterjesztését támogatják. Egyéni beruházás esetén 500 millió forint, kollektív esetén 1 milliárd forint a vissza nem térítendő támogatás felső határa.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárium 2020 Konferencia

  Az agrárium jelen és jövője

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu