2021. január 16. szombat Gusztáv

Hírek - Növény

Kiadták a figyelmeztetést: ma nagyon szeszélyes időre számíthatunk

Az egész országra kiterjedő figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar, erős szél, vagy mindkettő miatt.
 
 

Vasárnapra az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat vagy zivatar, vagy erős szél, vagy egyszerre mindkettő miatt. Nyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, a déli órákra a keleti határ mentén is kisüt a nap.

Online agrárkonferenciát szervez május 28-án a Portfolio gazdasági portál a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásairól. Az eseményen megtudhatja, milyen állapotban kerül ki a magyar agrárium a világjárvány miatti sokkból, és milyen támogatási, szabályozási, piaci változások történtek, illetve várhatók az ágazatban. Ha naprakészen szeretne tájékozódni a kialakult rendkívüli helyzetr?l, vegyen részt online agrárkonferenciánkon május 28-án!

A zárt felhőtakaró feloszlását követően nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk délután helyenként záporral, zivatarral. Kezdetben nagy területen lesz erős, néhol viharos az északnyugati szél, amely napközben fokozatosan mérséklődik. Hajnalra 7 és 14 fok közé hűlt le a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu