2020. november 23. hétfő Kelemen, Klementina

Hírek - Növény

Új vezetők a Bayer Hungáriánál

Kormányzati kapcsolatokért felelős vezetői pozíciót hozott létre a Bayer Hungária Kft. Az új posztra Benyó Zsuzsannát, a Bayer itthoni felsővezetőségének új tagját nevezték ki. Szintén a napokban nevezték ki Aladics Balázst a Bayer állategészségügyi üzletágának dél-kelet-európai régióért felelős kereskedelmi igazgatójának.
 
 
Benyó Zsuzsanna
Kormányzati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetőnek nevezték ki a Bayer Hungária Kft.-nél Benyó Zsuzsannát - áll a cég közleményében. Az új vezető egyik kiemelt feladata a Bayer–Monsanto integráció külső és belső kommunikációjának megtervezése és vezetése. (Mint ismert, a Monsanto még tavaly ősszel fogadta el a Bayer felvásárlási ajánlatát.) Benyó Zsuzsanna tizennyolcéves tapasztalattal rendelkezik a PR, a munkáltató márkaépítése, a közösségi és a kormányzati ügyek, illetve a társadalmi felelősségvállalás területén.

Aladics Balázs
A cég közleménye szerint Aladics Balázst júniustól a Bayer állategészségügyi üzletága dél-kelet-európai vezetőjének nevezték ki. Az állatorvos-közgazdász végzettségű szakember tíz éve dolgozik a vállalatnál.

 


Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020 online

  10 órányi szakmai programmal és több mint 50 előadóval

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu