A szőlőültetvények szerkezetátalakításához és átállításához igényelhető támogatás keretösszegéről

Magyar Államkincstár 54/2023. (X. 5.) számú KÖZLEMÉNYE a szőlőültetvények szerkezetátalakításához és átállításához igényelhető támogatásról szóló 57/2020. (XI. 13.) AM rendelet alapján a 2023. pénzügyi évre kifizethető támogatási keretösszeg közzétételéről

I. Jogszabályi alap

A szőlőültetvények szerkezetátalakításához és átállításához igényelhető támogatásról szóló 57/2020. (XI. 13.) AM rendelet 5. § (1) bekezdése értelmében az adott pénzügyi évre meghatározott keretösszegről vagy annak változásáról az agrárpolitikáért felelős miniszter (a továbbiakban: miniszter) tájékoztatja a Magyar Államkincstárt (a továbbiakban: Kincstár), amely a keretösszegről vagy a módosított keretösszegről közleményt tesz közzé.

II. A szőlőültetvények szerkezetátalakítására és átállítására fordítható keretösszeg

A miniszter által adott tájékoztatás alapján a szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatására fordítható támogatási keret összege a 2023. pénzügyi évben: 14 770 000 euró.

III. A közlemény hatálya

Jelen közlemény a Kincstár honlapján történő közzététele napján lép hatályba. A közlemény hatályba lépésével egyidejűleg a szőlőültetvények szerkezetátalakításához és átállításához igényelhető támogatásról szóló 57/2020. (XI. 13.) AM rendelet alapján a 2023. pénzügyi évre kifizethető támogatási keretösszeg közzétételéről szóló 79/2022. (XII. 12.) számú Kincstár Közlemény hatályát veszti.

További részletek: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/54-2023-x-5-szamu-kincstar-kozlemeny

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.