2021. március 1. hétfő Albin

Hírek - Piac

Kihagyhatatlan program - Jön a huszadik Pápai Agrárexpo (x)

Huszadik születésnapját ünnepli idén a Pápai Agrárexpo. Az évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezi, míg a Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez. Dunántúl egyik legnagyobb agrár eseményét idén május 25-28. között rendezik meg, és olyan színes szakmai programok várják az érdeklődőket, mint a szántóföldi gépbemutató, az agrárgép show, vagy a drónok mezőgazdasági felhasználását bemutató előadás.
 
 

Esélyek és fejlesztési lehetőségek az élelmiszeriparban, pályázati dömping a Vidékfejlesztési Programban - többek között ezekkel a témákkal készülünk a Portfolio és agrárszektor.hu közös szakmai rendezvényére, a Nyugat-Magyarországi Agrárfórumra, amely az idén húszéves Pápai Agrárexpo Mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye. 

 

A félnapos konferencián vállalatvezetők, gazdálkodók, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adnak áttekintést a hazai agrárium aktuális helyzetéről, a nyugat-magyarországi agrárvállalkozások és gazdálkodók lehetőségeiről és kihívásairól. A rendezvényen kiemelt fókuszt kapnak az új Vidékfejlesztési Program keretében megnyíló pályázati források, az ezekhez kapcsolódó finanszírozási és üzleti lehetőségek, illetve a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témák és kérdések.

A Pápai Agrárexpot idén a NAK szervezi, a látogatók színes szakmai programokra, többek között szántóföldi gépbemutatóra és agrárgép showra is számíthatnak, de a drónok mezőgazdasági felhasználásának lehetőségéről is többet tudhatnak meg az érdeklődök. 


 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu