Péntekig titkosak az új pályázatok: egy s más már kiszivárgott

agrarszektor.hu
Bár hivatalosan teljes titoktartás övezi az Új Széchenyi Terv pénteken meghirdetendő első pályázati kiírásait, egyes híresztelések szerint 60-100 kiírást hirdetnek meg az idei első hónapokban - írja a Világgazdaság.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2000 milliárd forint áramolhat a magyar gazdaságba az új pályázati konstrukciók révén, amelyek fő célja a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés.

Az első körben a legtöbb (10-15 darab) pályázati kiírás a Gazdaságfejlesztési operatív program keretében jelenik meg, s már a tervezett konstrukciók elnevezéséből kiderülnek a fő kedvezményezett területek: kkv-szektor, technológiafejlesztés, munkahelyteremtés, innováció.

Ugyan elvileg egyszerűbb intézményrendszert, közérthető szabályozást, kisebb adminisztrációs terheket, gyorsabb döntéshozatalt, és nem utolsó sorban gyors kifizetéseket ígértek a kkv-knak, ám ezekről az akciótervekben kevés konkrétum jelenik meg.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?