Elindult a nevezés - Jelentkezzen Ön is a 2023-as Portfolio Agrárdíjakra!

Elindult a nevezés - Jelentkezzen Ön is a 2023-as Portfolio Agrárdíjakra!

agrarszektor.hu
A Portfolio Csoport idén is díjazza a legsikeresebb és legpéldamutatóbb agrárgazdasági szereplőket, és az év vége legfontosabb agráreseményén, az Agrárszektor 2023 Konferencián ebben az évben is kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat. A nyerteseket rangos szakmai zsűri választja ki, döntenek az Év női agrárvállalkozójáról, az Év fiatal agrárszakemberéről, az Év kertészetéről, az Év állattenyésztőjéről, az Év növénytermelőjéről, az Év agrárinnovációjáról, valamint kiosztjuk a Fenntartható mezőgazdaságért díjat, az Év agrárberuházása díjat és a Portfolio Agrárgazdaságért díjat is. Az elismerésekre tehát kilenc kategóriában szeptember 15-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Idén év végén is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amely november 29-30-án kerül megrendezésre Siófokon. A Portfolio által alapított rangos agrárszakmai elismerések célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői a következő kilenc kategóriában nyerhetnek díjakat:

 

A Portfolio Agrárgazdaságért díjat az egész ágazat érdekében végzett munka elismeréseként, életmű jellegű díjként adományozzuk. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez. Az Év fiatal agrárszakemberi díjjal a fiatal agrártehetségek ágazati tevékenységét, az év agrárinnovációja díjjal az előremutató agrárgazdasági újítások eredményeit, az Év női agrárvállalkozója díjjal pedig az agráriumban dolgozó hölgyek kiemelkedő munkáját ismerjük el.

A Fenntartható mezőgazdaságért díjat a Portfolio Csoport az idén újonnan alapította annak érdekében, hogy díjazza azokat a fejlesztéseket, technológiákat, gazdálkodási gyakorlatokat és termelési koncepciókat, amelyek példamutató módon járulnak hozzá ahhoz, hogy a mezőgazdasági vállalkozások fenntartható és környezetkímélő módon gazdálkodhassanak.

Nevezési feltételek a Portfolio Agrárdíjak 2023-ra:

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2023. szeptember 15-ig. A jelentkezések, illetve a nevezések beküldéséhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt. A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia november 29-i szakmai programjának zárásaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek. 

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?