Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán elérhetővé vált az Élelmiszeripari gépek, berendezések és technológiai megoldások című online kiadvány. A dokumentum kifejezetten az élelmiszeripari fejlesztéseket megvalósítani kívánó vállalkozások részére készült.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A kiadvány célja, hogy a hamarosan megnyíló pályázati időszakban információkkal szolgáljon az élelmiszeripar számára elérhető gépekről, berendezésekről, az innovatív technológiai megoldásokról, továbbá a kapcsolódó szolgáltatásokról. Ide tartoznak az üzemek indításával összefüggő feladatok, laborok, folyamatirányítási rendszerekkel összefüggő szolgáltatások - olvasható a NAK oldalán.

A brossúra tartalmát az Agrárkamara folyamatosan frissíti, egyúttal pedig várják azon cégek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy tevékenységükkel hozzájárulhatnak a szakmai kiadvány bővüléséhez és ezáltal a magyar élelmiszeripar versenyképességének növeléséhez, legyen szó akár innovatív, akár „csak” hatékonyan működő megoldásokról az élelmiszeripari feldolgozás, a digitalizáció, a robotika, a csomagolástechnika, a raktározás, logisztika, az épületgépészet területén vagy számos további egyéb esetben.

A NAK arra kérte az érdeklődő cégeket, hogy amennyiben megfelelnek a kiadvány profiljának, tájékoztató anyagaikat a kiadvány tartalmi elvárásai szerint a tari.tamara@nak.hu e-mail címre küldjék el. Az online prospektus egy kitűnő lehetőség minden, az élelmiszeripar számára megoldásokat kínáló vállalkozás számára, hogy megoszthassák tudásukat, tapasztalataikat és újításaikat egy széles szakmai közönséggel.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31