Rossz a hangulat, de nem reménytelen!
Aki képes most azt az elvet felvállalni,- hogy ne a hozamot maximalizáljuk, hanem a költségeket optimalizáljuk- az eredményes lehet a nehéz körülmények között is.
Aki képes most azt az elvet felvállalni,- hogy ne a hozamot maximalizáljuk, hanem a költségeket optimalizáljuk- az eredményes lehet a nehéz körülmények között is.
A napraforgó termesztésének sikere a megfelelő genetikai adottságú hibrid mellett a jól kivitelezett agrotechnikában rejlik.
A szója éghajlatra, hőmérsékletre és csapadékra igényes fehérjenövény, ebből kifolyólag jövedelmező termést jó vízgazdálkodású, tápanyagokban gazdag, középkötött talajokon várhatunk.
Mára egyértelművé vált az, hogy a talajjal foglalkozni kell az eredményesség érdekében.
Így lehet fenntartani és megőrizni termőtalajaink egészségét.
Van mire felkészülni.
A hatékonyság- és termelékenységnövelés a hazai agrárium jövőjének kulcsa.
Uniós forrást is kaptak.
A forgatás nélküli, mulcshagyó talajművelés előnyei.
Mire kell figyelni a szokatlanul hosszú aszály után?
Így alapozhatjuk meg a jövő évi termést.
A Phylazonit tarlóbontója segít megőrizni a legértékesebb művelő eszközünket.
Hatékony tápanyag-utánpótlás megfizethető áron.
Bánjon jól a talajaival. Megéri.
A Talajközpontú Termelés Konferenciája - Szántóföldi hozamnövelés az alapoktól.
Profit lesz abból, ha visszanyúlunk a gyökerekhez.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.