Kistermelőktől venné az alapanyagot az ismert budapesti étterem
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád VarjúGazda Éléskamrája programja.
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád VarjúGazda Éléskamrája programja.
Az Eurostat jelentése szerint a 2021-es évben fejenként 131 kg élelmiszer landolt a kukában az uniós tagállamokban.
Az Agárdi Pálinkafőzde öt új termékkel bővíti kínálatát, amelyek október 1-től elérhetők.
Megjelent a Michelin Guide Magyarország 2023, kiderült, melyek most a legjobb éttermek itthon.
A vertikális művelésből származó növények nem csak a földi jövőt, hanem az űrbéli termesztést is jelenthetik.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
A szakemberek számos hiányosságra fényt derítettek fényt a street foodok ellenőrzése során.
Bár voltak kisebb szabálytalanságok, összességében biztonsággal látogathatóak a balatoni vendéglátóhelyek.
Elindult a Balaton körüli vendéglátóhelyek nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzése.
Franciaországban és Olaszországban lenne igény a magyar galambhúsra, de addig, amíg nincsen itthon vágóhíd, ezeket az igényeket nem lehet kielégíteni.
Különleges alapanyagokból készülnek a legújabb magyar szörpök, amelyekért kapkodnak a hazai éttermek.
Porkert Krisztián, az NPK Charolais Farm egyik tulajdonosa elárulta, hogyan építették fel a céget a hosszú évek alatt.
Nagy István: újabb "mérföldkőhöz" érkezett a magyar haltermelés.
Leáldozóban a magyar borsónak?
Először rendezték meg két helyszínen a Furmint February-t a briteknél.
Idén több fordulóban lehet pályázni a GEOfood nemzetközi védjegyhasználatra.
Meglepő kutatás látott napvilágot.
Éttermekbe és boltokba is szállít fűszernövényeket az albertirsai vállalkozás.
Rendkívüli támogatásban részesültek a borászatok.
A kisüzemi sörfőzdék 10 százalékra növelnék a piaci részesedésüket.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.