Nyilvánosságra hozzák a támogatási listát

agrarszektor.hu
Nyilvánosságra hozzák azon német, illetve egyéb külföldi vállalatok nevét, melyek milliókat kaptak az EU által nyújtott mezőgazdasági támogatásokból, ennek több éves jogi előzményei vannak - tudatta az Azta.hu.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A gazdálkodóknak szánt összegek cukorgyárak, édesipari cégek, malmok, és élelmiszerkereskedelmi cégek között kerültek szétosztásra.

A német szaktárca ezeket az adatokat nem akarta kiadni, annak ellenére sem, hogy Brüsszel is kérte ezen információk nyilvánosságra hozatalát, most azonban a Greenpeace-nek sikerült jogi úton kikényszerítenie ezt.

Az adatok alapján 2004/2005-ben EU mezőgazdasági támogatást kaptak olyan vállalatok, mint például a Nordmilch (22 millió), az August Töpfer GmbH & Co. KG szárított gyümölcs és gyümölcscukor részlege (60 millió euró), a Danisco Sugar GmbH (24,6 millió), vagy a Ritter csokoládégyár, de még dán, francia és holland gyártók is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?