Az idén is előzetesen ellenőrzik a támogatási kérelmeket

agrarszektor.hu
Idén is ellenőrzi előzetesen a Magyar Államkincstár (MÁK) a már beadott egységes kérelmeket. Az ellenőrzéssel a kérelmek pontosítását és a szankciók elkerülését igyekeznek elérni. A hibákról elektronikusan tájékoztatják az ügyfeleket. A hiányosságokat június 19-ig lehet szankciómentesen kijavítani.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Előzetesen ellenőrzi adminisztratív úton a már beadott egységes kérelmeket a Magyar Államkincstár - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az esetlegesen tapasztalt hibákról, hiányosságokról a MÁK elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül tájékoztatja az ügyfeleket, illetve meghatalmazottjaikat, de az így megküldött végzés nem számít szabálytalanságról szóló értesítésnek. A megjelölt határnapig, de legkésőbb június 19-ig (június 19-ét is beleértve) szankciómentesen lehet kijavítani a kincstár által megjelölt hibákat, hiányosságokat. 

Egyre fontosabbá válik ugyanakkor, hogy a gazdálkodók megfelelő helyre rajzolják területeiket, vagyis ne legyenek a rajzaik átfedésben 15 százaléknál vagy 0,25 hektárnál nagyobb mértékben. Az ügyfelek arról is kapnak értesítést, ha az igényelt támogatásoknál előírt kötelező mellékleteket nem csatolták.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?