Jön Magyarország egyik legnagyobb agrárversenyének döntője

agrarszektor.hu
Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár fővédnökségével, a tíz legjobb hazai, határon túli és nemzetközi agráros egyetemista csapat részvételével indul az Agrovirtus Akadémia és egyetemi digitális agrártechnológiai verseny elődöntője. A nyilvános döntőt november 20-án rendezik izgalmas agrártechnológiai programok kíséretében.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

November 18-19-én az Agrovirtus egyetemi digitális agrárversenyre nevezett mintegy 100 egyetemista csapat 10 legjobbja kezdi meg a Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár fővédnöksége alatt zajló Agrovirtus Akadémiát - írják közleményükben. A képzés során a mintegy 50 egyetemista hallgatót 30 neves vezető beosztású szakember képzi, mentorálja és zsűrizi, akik olyan cégek által kerültek delegálásra, mint a Bonafarm Zrt., Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt., Talentis Agro Zrt. A résztvevő hallgatók az Agrárminisztérium, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Szent István Egyetem, valamint a főszervező AgroVIR Kft. által közösen kiadott és vezetői szinten aláírt "digitális agrárgazdálkodás" oklevelet kapnak, mely célja, hogy segítse a verseny során jelentős digitális agrár-vállalatirányítási készségekkel gazdagodott hallgatók munkaerőpiaci elhelyezkedését.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A gödöllői Szent István Egyetemen megrendezésre kerülő november 20-i nyilvános döntőre a szervezők komoly szakmai programokkal készülnek: a zsűri által kiválasztott öt egyetemista csapat bevonásával zajló prezentációs verseny kísérőrendezvényeként agrár-robotika bemutató, interaktív gépbemutatók kerülnek megrendezésre. Az Agrovirtus döntőn debütál a Szent István Egyetem Gépmúzeumának időszaki kiállítása "Az Agrárinformatika Kezdetei 0.1" kiállítás, mely tárlatvezetésén korabeli agrárinformatikai érdekességek tekinthetők meg.

A verseny szervezőinek kiemelt szándéka, hogy az Agrovirtus egy nemzetközileg is elismert, nívós esettanulmány-versennyé fejlődjön. Az angol nyelven is meghirdetett megmérettetés iránt már idén komoly nemzetközi érdeklődés mutatkozott, ugyanis a selejtezőre mintegy 20 nemzet hallgatói jelentkeztek, köztük olyan csapatokkal, mint a világ legerősebb agráregyetemei között nyilvántartott Waggeningeni Egyetem. A háromnapos hallgatói-szakmai rendezvény természetesen nemcsak friss agrártechnológiai ismereteket és munkaerőpiaci lehetőségeket kínál a hallgatóknak: a verseny első három helyezettje teljes ellátás mellett zajló nemzetközi szakmai utat kap ajándékba több millió forint értékben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?