Új, egyetemistának szóló agrárképzés indul Magyarországon: itt lehet rá jelentkezni

Új, egyetemistának szóló agrárképzés indul Magyarországon: itt lehet rá jelentkezni

agrarszektor.hu
Neves agárágazati szakértők, coachok és vállalatvezetők bevonásával indul útjára az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program, mely keretében egy szemeszteren keresztül húsz hallgatónak van lehetősége ingyenesen fejleszteni agrár-menedzsment kompetenciáit, tudhattuk meg az Agrovirtus közleményéből.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Az egyetemistáknak szóló digitális agrár esettanulmány versenyként népszerűvé vált Agrovirtus tehetséggondozási program szervezői a 2021-es évet egy újabb rendhagyó, és egyben hiánypótló programmal kezdik. Útjára indul ugyanis az Agrovirtus LeadersLab, melyben az év első felében, mintegy húsz hallgatónak van lehetősége a "Jövő agráriumának menedzsment kompetenciái" nevű képzés 14 hete alatt izgalmas, jövőbe mutató témákat feldolgozni neves vállalati és ágazati szakemberek segítségével. A képzés portfóliójába olyan témák tartoznak, mint digitalizáció, stratégiai tervezés, vagy adatalapú döntéstámogatás. A hallgatók vezetői készségeit (például időgazdálkodás, kommunikáció, csapatkoordináció stb.) professzionális trénerek fejlesztik.

(Forrás: Agrovirtus)

Az Agrovirtus főtámogatójának, az AgroVIR Kft.-nek köszönhetően mind a húsz felvételt nyert hallgató térítésmentesen veheti igénybe a képzést, mely februárban, online környezetben rajtol. A képzés feltétele azonban, hogy csak olyan hallgatók jelentkezhetnek, akik az Agrovirtus verseny korábbi kiírásaiban már részt vettek. A szervezők január 30-ig várják a tehetséges fiatalok regisztrációját, amit írásbeli majd szóbeli felvételi vizsga követ. A programról bővebb információ az alábbi oldalon olvasható.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. december 7. 05:58