Lezárult az egyetemisták nagy agrárversenye: egymillió forintot nyert a legjobb csapat

Lezárult az egyetemisták nagy agrárversenye: egymillió forintot nyert a legjobb csapat

agrarszektor.hu
Minden eddiginél nagyobb érdeklődéssel, izgalmas projektötletekkel és látványos döntővel zárult az Agrovirtus 2021-es versenysorozata, melyben idén a Széchenyi István Egyetem "Óvári Gazdászok" csapata nyerte el az egymillió forinttal járó fődíjat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az Agrovirtus verseny online selejtezőjének több mint száztíz csapata közül a tizenkét legjobb készülhetett a december elején megtartott háromnapos Agrovirtus Akadémián a verseny döntőjére, ahol a hallgatók a Baki Agrocentrum Kft. adatait felhasználva dolgoztak ki és mutattak be fejlesztési tervet neves vállalatvezetőkből, valamint agrár- és pénzügyi szakértőkből álló zsűri előtt - írja közleményében az Agrovirtus. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen izgalmas látványvilággal rendezett döntőn a Széchenyi István Egyetem "Óvári Gazdászok" csapata szerezte meg az aranyérmet, akiknek a fejlesztési terve egymillió forintot ért. Második helyen a Tartamhatás (Debreceni Egyetem), harmadik helyen pedig a Növénydokik (Debreceni Egyetem) csapata végzett, akik a szervezők és támogatók jóvoltából pénzjutalomban részesültek. Emellett mind az öt döntőbe jutott csapat különdíjban is részesült.

Forrás: Agrovirtus

Maróti Miklós, a versenyt szervező AgroVIR Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a LeadersLab vezetőképző programmal kiegészült Agrovirtus verseny immár nem kizárólag egy egyetemistáknak szóló megmérettetés, hanem egy életpálya program, ahol az átadott ismeretanyagnak, a fejlesztett kompetenciáknak és a kialakított kapcsolati hálóknak köszönhetően egyre növekvő érdeklődés mutatkozik az Agrovirtus hallgatók iránt. Az Agrovirtus Akadémián résztvevő csapatok részére, a megszerzett ismeretanyag igazolására a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a főszervező AgroVIR Kft. közös oklevelet bocsátott ki, melyet a zsűrielnök, Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora adott át az Akadémiára bekerült hallgatóknak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31