Indul a nagy agrárverseny: egymillió forintot nyerhet a legjobb csapat

Indul a nagy agrárverseny: egymillió forintot nyerhet a legjobb csapat

agrarszektor.hu
Több száz hallgató bevonásával 2022-ben is indul a régió egyik legmeghatározóbb online agrár-menedzsment versenye, az Agrovirtus. A fődíj ezúttal is egymillió forint, de a versenyzők között más értékes nyeremények is kiosztásra fognak kerülni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A programsorozat célja, hogy szakmailag támogassa az ambíciózus, ágazatért tenni vágyó fiatal szakembereket. Ennek első lépcsőfoka az Agrovirtus verseny, ahol a részvevő három-négy fős csapatok öt héten keresztül szimulált környezetben igazgatják digitális gazdaságukat. Ennek során vezetői döntéseket hoznak, valamint számos izgalmas, kihívással néznek szembe. A legjobb helyezést elérő tíz csapat részt vehet a három napos Agrovirtus akadémián ahol teljes ellátás mellett hazai agrárszakértők és ágazati vezetők segítik a felkészülésüket a döntőre. Az egymillió forintos fődíj és az egyedülálló szakmai fejlődési lehetőség mellett a versenyzők között további értékes nyeremények is kiosztásra kerülnek.

A legjobb 5 csapat tagjai továbbá felvételt nyerhetnek a LeadersLab vezetőképzőre, ahol két szemeszteren keresztül vállalatvezetők és elismert szakemberek segítségével, díjmentesen mélyíthetik el projektmenedzsment és agrárszakmai ismereteiket, fejleszthetik vezetői kompetenciáikat mindezt vállalati látogatásokkal és nyelvi kurzussal megfűszerezve.

A hivatalos tanévnyitó rendezvényre 2022 szeptember 9-én került sor, ahol többek között beszédet mondott Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a Magyar Agrár- és Élettudmányi Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese, Kerezsi Miklós, a Hodler csoport elnöke, valamint Maróti Miklós az AgroVIR Kft. vezérigazgatója.

A versenyre való jelentkezés határideje: 2022. október 2. Aki részt szeretne venni a versenyen, csapatával együtt az alábbi oldalon jelentkezhet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?