Indul a nagy agrárverseny: egymillió forintot nyerhet a legjobb csapat

agrarszektor.hu
Több száz hallgató bevonásával 2022-ben is indul a régió egyik legmeghatározóbb online agrár-menedzsment versenye, az Agrovirtus. A fődíj ezúttal is egymillió forint, de a versenyzők között más értékes nyeremények is kiosztásra fognak kerülni.

A programsorozat célja, hogy szakmailag támogassa az ambíciózus, ágazatért tenni vágyó fiatal szakembereket. Ennek első lépcsőfoka az Agrovirtus verseny, ahol a részvevő három-négy fős csapatok öt héten keresztül szimulált környezetben igazgatják digitális gazdaságukat. Ennek során vezetői döntéseket hoznak, valamint számos izgalmas, kihívással néznek szembe. A legjobb helyezést elérő tíz csapat részt vehet a három napos Agrovirtus akadémián ahol teljes ellátás mellett hazai agrárszakértők és ágazati vezetők segítik a felkészülésüket a döntőre. Az egymillió forintos fődíj és az egyedülálló szakmai fejlődési lehetőség mellett a versenyzők között további értékes nyeremények is kiosztásra kerülnek.

A legjobb 5 csapat tagjai továbbá felvételt nyerhetnek a LeadersLab vezetőképzőre, ahol két szemeszteren keresztül vállalatvezetők és elismert szakemberek segítségével, díjmentesen mélyíthetik el projektmenedzsment és agrárszakmai ismereteiket, fejleszthetik vezetői kompetenciáikat mindezt vállalati látogatásokkal és nyelvi kurzussal megfűszerezve.

A hivatalos tanévnyitó rendezvényre 2022 szeptember 9-én került sor, ahol többek között beszédet mondott Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a Magyar Agrár- és Élettudmányi Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese, Kerezsi Miklós, a Hodler csoport elnöke, valamint Maróti Miklós az AgroVIR Kft. vezérigazgatója.

A versenyre való jelentkezés határideje: 2022. október 2. Aki részt szeretne venni a versenyen, csapatával együtt az alábbi oldalon jelentkezhet.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?