Hatalmas sikere van az új agrárképzésnek Magyarországon: ezért olyan népszerű

Hatalmas sikere van az új agrárképzésnek Magyarországon: ezért olyan népszerű

agrarszektor.hu
Mintegy 16 agrárszakos hallgató végezte el sikeresen az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program első kiírását, ahol agárágazati szakértők, coachok és meghatározó vállalatok vezetői fejlesztették a jövő agrár döntéshozóinak menedzsment kompetenciáit.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A többszörösen bizonyított Agrovirtus Tehetséggondozási Program 2021 elején egy új képzési elemmel, az Agrovirtus LeadersLab vezetőképzővel bővült, aminek keretében kiválasztott, vezetői kompetenciákkal rendelkező hallgatók fejleszthették menedzsment szemléletüket egy teljes szemeszteren keresztül - írja közleményében az Agri Talent Network Nonprofit Kft. A program során olyan agrárvállalatok vezetőitől tanulhattak a résztvevők, mint a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt., a Gallicoop Zrt., vagy éppen a Tedej Zrt., de a menedzsment készségek elsajátítását dedikált coachok, pénzügyi szakértők is segítették.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A moduláris felépítésű képzés 14 hete alatt a hallgatók olyan témákkal foglalkoztak, mint digitalizáció, stratégiai tervezés, adatalapú döntéstámogatás, innovatív megoldások gyakorlati alkalmazása, mindezt természetesen vezetői perspektívákból vizsgálva. A záróvizsgán a hallgatók a képzés során megszerzett tudást használták fel egy szabadon választott agrárvállalat fejlesztési stratégiájának kidolgozásához, a sikeresen teljesítők pedig a "Jövő agráriumának menedzsment kompetenciái" oklevelet vehettek át.

Az Agrovirtus Tehetséggondozási Program főtámogatójának, az AgroVIR Kft.-nek köszönhetően a hallgatók nem csak a képzésen vehettek részt térítésmentesen, hanem egy szilvásváradi hétvégén is, ahol személyesen találkozhattak egymással és teljes ellátás mellett pihenhették ki a program fáradalmait. Az Agrovirtus szervezősége szeptembertől pedig már egy izgalmas programkínálattal készül, ugyanis az eddig megismert tehetséggondozási elemek összekapcsolódva, egy teljes éven keresztül segítik majd az agrárhallgatók fejlődését.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03