Megkezdődött a hajrá! - Nevezzen Ön is a Portfolio rangos agrárdíjaira

Megkezdődött a hajrá! - Nevezzen Ön is a Portfolio rangos agrárdíjaira

agrarszektor.hu
Szeptember 15-ig lehet benyújtani a nevezéseket a Portfolio Csoport idei rangos agrárdíjaira, amelyek a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítmények elismeréséül szolgálnak. Az ágazati szereplők kilenc kategóriában nyerhetnek díjakat, amelyeket az üzleti élet csúcsvezetőiből álló szakmai zsűri ítéli oda.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hajrájához érkezett a nevezési időszak a Portfolio Csoport rangos agrárdíjaira, amelyekre a hazai agrárgazdaság bármely szereplőjét lehet jelölni. A nevezési határidő szeptember 15-én jár le.

A nevezési feltételekért és a nevezési lapért kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a díjakat azért alapította, hogy elismerje az agrárágazatban dolgozók kiemelkedő szakmai teljesítményét. A nyertesek a díjakat az agrárium egyik legnagyobb szakmai eseményének számító kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián vehetik át, amelyet idén november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport.

Az Agrárszektor Konferencia programjához és a jelentkezési feltételekhez kattintson ide>>

A Portfolio az agrárdíjakra szóló nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja szeptember 15-ig. A jelentkezések, illetve a nevezések beküldéséhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. 

Portfolio Agrárgazdaságért díjat az egész ágazat érdekében végzett munka elismeréseként, életmű jellegű díjként adományozzuk. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez. Az Év fiatal agrárszakemberi díjjal a fiatal agrártehetségek ágazati tevékenységét, az Év agrárinnovációja díjjal az előremutató agrárgazdasági újítások eredményeit, az Év női agrárvállalkozója díjjal pedig az agráriumban dolgozó hölgyek kiemelkedő munkáját ismerjük el. A Fenntartható mezőgazdaságért díjat a Portfolio Csoport az idén újonnan alapította annak érdekében, hogy díjazza azokat a fejlesztéseket, technológiákat, gazdálkodási gyakorlatokat és termelési koncepciókat, amelyek példamutató módon járulnak hozzá ahhoz, hogy a mezőgazdasági vállalkozások fenntartható és környezetkímélő módon gazdálkodhassanak.

A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

A zsűri tagjai:

  • Éder Tamás, a Bonafarm Csoport vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója,
  • Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke,
  • Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora,
  • Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője,
  • Hollósi Dávid, az MBH Bank agrár- és élelmiszeripari üzletágának ügyvezető igazgatója,
  • Kerezsi Miklós, a Hodler Capital igazgatóságának elnöke,
  • Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója,
  • Makai Szabolcs, a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója,
  • Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke,
  • Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és
  • Szabó Miklós, a Tranzit Csoport alapító-tulajdonosa 

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?