Megkezdődött a hajrá! - Nevezzen Ön is a Portfolio rangos agrárdíjaira

Megkezdődött a hajrá! - Nevezzen Ön is a Portfolio rangos agrárdíjaira

agrarszektor.hu
Szeptember 15-ig lehet benyújtani a nevezéseket a Portfolio Csoport idei rangos agrárdíjaira, amelyek a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítmények elismeréséül szolgálnak. Az ágazati szereplők kilenc kategóriában nyerhetnek díjakat, amelyeket az üzleti élet csúcsvezetőiből álló szakmai zsűri ítéli oda.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Hajrájához érkezett a nevezési időszak a Portfolio Csoport rangos agrárdíjaira, amelyekre a hazai agrárgazdaság bármely szereplőjét lehet jelölni. A nevezési határidő szeptember 15-én jár le.

A nevezési feltételekért és a nevezési lapért kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a díjakat azért alapította, hogy elismerje az agrárágazatban dolgozók kiemelkedő szakmai teljesítményét. A nyertesek a díjakat az agrárium egyik legnagyobb szakmai eseményének számító kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencián vehetik át, amelyet idén november 29-30-án rendez meg a Portfolio Csoport.

Az Agrárszektor Konferencia programjához és a jelentkezési feltételekhez kattintson ide>>

A Portfolio az agrárdíjakra szóló nevezéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja szeptember 15-ig. A jelentkezések, illetve a nevezések beküldéséhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni. 

Portfolio Agrárgazdaságért díjat az egész ágazat érdekében végzett munka elismeréseként, életmű jellegű díjként adományozzuk. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez. Az Év fiatal agrárszakemberi díjjal a fiatal agrártehetségek ágazati tevékenységét, az Év agrárinnovációja díjjal az előremutató agrárgazdasági újítások eredményeit, az Év női agrárvállalkozója díjjal pedig az agráriumban dolgozó hölgyek kiemelkedő munkáját ismerjük el. A Fenntartható mezőgazdaságért díjat a Portfolio Csoport az idén újonnan alapította annak érdekében, hogy díjazza azokat a fejlesztéseket, technológiákat, gazdálkodási gyakorlatokat és termelési koncepciókat, amelyek példamutató módon járulnak hozzá ahhoz, hogy a mezőgazdasági vállalkozások fenntartható és környezetkímélő módon gazdálkodhassanak.

A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

A zsűri tagjai:

 • Éder Tamás, a Bonafarm Csoport vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója,
 • Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke,
 • Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora,
 • Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője,
 • Hollósi Dávid, az MBH Bank agrár- és élelmiszeripari üzletágának ügyvezető igazgatója,
 • Kerezsi Miklós, a Hodler Capital igazgatóságának elnöke,
 • Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója,
 • Makai Szabolcs, a Talentis Agro Zrt. vezérigazgatója,
 • Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke,
 • Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és
 • Szabó Miklós, a Tranzit Csoport alapító-tulajdonosa 

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 21. 16:01