Már csak néhány nap van az agrárgazdasági szereplők csúcstalálkozójáig!

Már csak néhány nap van az agrárgazdasági szereplők csúcstalálkozójáig!

agrarszektor.hu
A legígéretesebb agrárgazdasági fejlesztési és befektetési lehetőségeket mutatja be az Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az év egyik legjelentősebb és legrangosabb agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi mindazokat a témákat, amelyek rövid- és hosszú távon leginkábba meghatározzák az agrárpiaci szereplők eredményes tevékenységeit és sikeres üzleti döntéseit.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Portfolio Csoport november 29-30-án rendezi meg idei Agrárszektor Konferenciáját, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agrárgazdasági szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegessége, hogy egyedülálló módon tekinti át azokat a témákat, amelyek meghatározzák az ágazati szereplők sikeres üzleti döntéseit és fejlesztési-beruházási lehetőségeit. A rendezvény napirendre tűzi a rövid és hosszú távú agrártámogatási szabályozási kérdéseket, az agrárfinanszírozás aktualitásait, az agrárgazdaság befektetési irányait, illetve piacra jutási és egyéb forrásbevonási lehetőségeit.

Az esemény részletesen foglalkozik azzal, hogy az agrárágazati szereplők gazdálkodási tevékenységeikhez milyen inputpiaci és egyéb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve milyen fejlesztési és piaci trendek érvényesülnek az élelmiszeripari és élelmiszerkereskedelmi ágazatokban. A konferencia külön hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa a szektorban zajló innovációs, precíziós és digitalizációs fejlesztéseket is.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

Az agráriumra is jellemző, egyre gyorsuló változásokkal összefüggésben az Agrárszektor Konferencia arra törekszik, hogy információkat nyújtson arról, milyen módon tehetik fenntarthatóbbá gazdálkodásukat a piaci szereplők. Emellett a rendezvény részletesen kitér a meghatározó ágazatok aktuális és hosszabb távra kiható támogatási, szabályozási és egyéb szakmai kérdéseire is.

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. A színvonalas szakmai tájékozódáson túl a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 15. 10:01