Már csak néhány nap van az agrárgazdasági szereplők csúcstalálkozójáig!

Már csak néhány nap van az agrárgazdasági szereplők csúcstalálkozójáig!

agrarszektor.hu
A legígéretesebb agrárgazdasági fejlesztési és befektetési lehetőségeket mutatja be az Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az év egyik legjelentősebb és legrangosabb agráreseményének számító rendezvény napirendre tűzi mindazokat a témákat, amelyek rövid- és hosszú távon leginkábba meghatározzák az agrárpiaci szereplők eredményes tevékenységeit és sikeres üzleti döntéseit.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Portfolio Csoport november 29-30-án rendezi meg idei Agrárszektor Konferenciáját, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb agrárgazdasági szakmai eseményének számít. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegessége, hogy egyedülálló módon tekinti át azokat a témákat, amelyek meghatározzák az ágazati szereplők sikeres üzleti döntéseit és fejlesztési-beruházási lehetőségeit. A rendezvény napirendre tűzi a rövid és hosszú távú agrártámogatási szabályozási kérdéseket, az agrárfinanszírozás aktualitásait, az agrárgazdaság befektetési irányait, illetve piacra jutási és egyéb forrásbevonási lehetőségeit.

Az esemény részletesen foglalkozik azzal, hogy az agrárágazati szereplők gazdálkodási tevékenységeikhez milyen inputpiaci és egyéb szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve milyen fejlesztési és piaci trendek érvényesülnek az élelmiszeripari és élelmiszerkereskedelmi ágazatokban. A konferencia külön hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa a szektorban zajló innovációs, precíziós és digitalizációs fejlesztéseket is.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

Az agráriumra is jellemző, egyre gyorsuló változásokkal összefüggésben az Agrárszektor Konferencia arra törekszik, hogy információkat nyújtson arról, milyen módon tehetik fenntarthatóbbá gazdálkodásukat a piaci szereplők. Emellett a rendezvény részletesen kitér a meghatározó ágazatok aktuális és hosszabb távra kiható támogatási, szabályozási és egyéb szakmai kérdéseire is.

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. A színvonalas szakmai tájékozódáson túl a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?