Tanulóév után, éles viták előtt: hamarosan kiderül, mi várhat a gazdákra

Tanulóév után, éles viták előtt: hamarosan kiderül, mi várhat a gazdákra

agrarszektor.hu
Égetően fontossá vált a hazai agrárvállalkozások számára, hogy javuljanak a forráshoz jutás és a finanszírozás feltételei. A Portfolio Csoport november 29-30-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája kiemelt témaként foglalkozik azzal, milyen feltételekkel kaphatnak hiteleket az agrárium szereplői, hogyan változnak a banki követelmények és milyen kedvezményes hitellehetőségek állnak rendelkezésre.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Részletesen áttekinti a Portfolio Csoport Agrárszektor Konferenciája, hogyan változhat a finanszírozási környezet a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások számára a következő időszakban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia plenáris szekció keretében foglalkozik azzal, hogyan alakulhatnak a makrogazdasági körülmények, és ez miként hathat az agrárvállalkozások forráshoz jutási lehetőségeire. Az eseményen szó lesz arról is, hogy az agrárium szereplői milyen kondíciókkal kaphatnak hiteleket, illetve milyen kedvezményes forráshoz jutási lehetőségekre számíthatnak a közeljövőben.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?