Dübörgött a 11. Agrárszektor Konferencia: videón az év egyik csúcseseménye

Dübörgött a 11. Agrárszektor Konferencia: videón az év egyik csúcseseménye

agrarszektor.hu
Hatalmas sikerrel és több mint 2000 fős rekordrészvétellel zárult a tizenegyedik Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendezett meg a Portfolio Csoport Siófokon. A konferencia ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban, ezt bizonyítja az is, hogy a kétnapos esemény alatt több mint 150 előadó, csaknem 40 óra szakmai anyag és 25 kiemelt téma foglalkozott és vonultatta fel az agrárgazdaság legaktuálisabb és legforróbb témáit.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A tizenegyedik Agrárszektor Konferencia hatalmas részvételi csúccsal zárult, az első nap 1300, a második napon pedig 800 résztvevő volt jelen az eseményen a siófoki Azúr Hotelben. Az egy helyszínen, két napon át tartó, 5 külön teremben zajló konferencián több mint 25 kiemelt téma, 40 óra szakmai program és 150 előadó várta a résztvevőket. A rendezvényen felvonult a hazai agrobiznisz teljes vertikuma, az eseményen mintegy 400 cég vett részt a két nap alatt. Ilyen volt a kétnapos Agrárszektor 2023 Konferencia:

EZ IS ÉRDEKELHET

A Portfolio Csoport 2023-ban is díjazta a legkiemelkedőbb és legsikeresebb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor 2023 konferencián kiosztotta a Portfolio Agrárdíjakat. A rangos zsűri döntése alapján idén tíz kategóriában kerültek átadásra az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjak. A nyertesek az alábbi cikkben olvashatók:

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 26. 05:58