2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Dübörgött a 11. Agrárszektor Konferencia: videón az év egyik csúcseseménye

Dübörgött a 11. Agrárszektor Konferencia: videón az év egyik csúcseseménye

agrarszektor.hu
Hatalmas sikerrel és több mint 2000 fős rekordrészvétellel zárult a tizenegyedik Agrárszektor Konferencia, amelyet november 29-30-án rendezett meg a Portfolio Csoport Siófokon. A konferencia ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban, ezt bizonyítja az is, hogy a kétnapos esemény alatt több mint 150 előadó, csaknem 40 óra szakmai anyag és 25 kiemelt téma foglalkozott és vonultatta fel az agrárgazdaság legaktuálisabb és legforróbb témáit.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A tizenegyedik Agrárszektor Konferencia hatalmas részvételi csúccsal zárult, az első nap 1300, a második napon pedig 800 résztvevő volt jelen az eseményen a siófoki Azúr Hotelben. Az egy helyszínen, két napon át tartó, 5 külön teremben zajló konferencián több mint 25 kiemelt téma, 40 óra szakmai program és 150 előadó várta a résztvevőket. A rendezvényen felvonult a hazai agrobiznisz teljes vertikuma, az eseményen mintegy 400 cég vett részt a két nap alatt. Ilyen volt a kétnapos Agrárszektor 2023 Konferencia:

EZ IS ÉRDEKELHET

A Portfolio Csoport 2023-ban is díjazta a legkiemelkedőbb és legsikeresebb agrárgazdasági szereplőket, és az év legfontosabb agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor 2023 konferencián kiosztotta a Portfolio Agrárdíjakat. A rangos zsűri döntése alapján idén tíz kategóriában kerültek átadásra az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjak. A nyertesek az alábbi cikkben olvashatók:

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31