Óriási tüntetés Magyarországon: több mint ezer gazda vonult az utcára

Óriási tüntetés Magyarországon: több mint ezer gazda vonult az utcára

agrarszektor.hu
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ), valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében gazdatüntetést tartottak a hazai termelők a záhonyi határátkelőhelyen. A gazdák - az európai társaikkal szolidaritást vállalva - amiatt tiltakoztak, hogy Brüsszel újabb egy évre meghosszabbította az Ukrajnának nyújtott kedvezményeket. A demonstráción elhangzottak szerint azonnali importtilalom bevezetésére van szükség; már nem csak a magyar, hanem az egész európai uniós mezőgazdaság sorsa forog kockán.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

A múlt év szeptemberében tartott gazdatüntetés után újra a záhonyi határátkelőhely előtt gyűltek össze a magyar gazdálkodók. A MAGOSZ és a NAK szervezésében tartott demonstráción több mint ezer termelő vett részt. Az ország valamennyi vármegyéjéből érkeztek a növénytermesztők, állattenyésztők, méhészek, kertészek egyaránt, hogy erő- és munkagépekkel lezárják az utat az Ukrajnából Magyarországra vezető forgalom elől - írja a NAK. 

Címlapkép forrása: NAK/Lévai Zsolt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?