Nagy segítséget kapnak a magyar gazdák: ezt nem árt tudni

Nagy segítséget kapnak a magyar gazdák: ezt nem árt tudni

agrarszektor.hu
A mobilGAZDA frissítésével elérhető lesz a 2023. évi egységes kérelem vis maior benyújtófelülete, továbbá az új meghatalmazási formák alkalmazására is lehetőség lesz a fényképkészítés során. Ennek segítségével megoldható lesz, hogy a fényképkészítés saját felhasználásra és fényképkészítés kifizető ügynökségi kérésre menüpontokat érjék csak el bizonyos meghatalmazottak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az új meghatalmazási forma már kérelmezhető az elektronikus benyújtó felületen is, „mobilGazda fényképkészítés és területmérés” elnevezés alatt. Kibővülnek az offline ellenőrzések is a fényképkészítés és a területmérés során, így fényképkészítés és területmérés esetén, ha akadozik az internetelérés, akkor is jelezni fog a készülék bizonyos problémákat (például túl messze készült a fénykép a megadott ponttól, vagy nem abban a szögben került lelépésre az irány, amerre a fénykép készült); emellett pedig több kisebb, a felhasználói élményt javító, színesítő és a működést segítő megjelenítés került beépítésre - írja a NAK

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?