A VM is kilátogat a Sziget Fesztiválra

agrarszektor.hu
A Vidékfejlesztési Minisztérium is kilátogat saját standjával a Sziget Fesztiválra, a Civil Faluba 2011. augusztus 10 és 15 között.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Érdekes beszélgetésekkel, játékokkal, filmvetítéssel készülnek, témáik között szerepel többek közt a borászat, a helyi magyar termékek, az egészséges táplálkozás, a génmegőrzés, a parlagfű, vagy a haszonállatok. A Minisztérium munkatársai naponta 11 és18 óra között várják az érdeklődőket.

Csütörtökön, augusztus 11-én Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár és V. Németh Zsolt, vidékfejlesztésért felelős államtitkár tart sajtóbeszélgetést "Legyen a vidék a te jövőd!" címmel.

Szó lesz a biológiai sokféleség fenntartásáról, az őshonos magyar haszonállatokról, lesznek kvízkérdések, falusi turizmust népszerűsítő programok, ismeretterjesztés a lisztérzékenységről, a magyar élelmiszerekről. A növényallergiákhoz kapcsolódóan szakpszichológus is beszélget a kérdezőkkel az allergia lelki okairól. A rengeteg külföldi szigetlakó- és látogató miatt a feladatlapok több nyelven íródnak.

Megfigyelési eszközök és módszerek bemutatója is szerepel a kínálatban, így lesz egyebek mellett lepkeháló, peleodú, gőte-csapda és fűháló, keresőkutya-bemutató, fotó és természetfilm vetítés, mag- és terménykiállítás, határőrök által elkobzott tárgyakból rendezett összeállítás, fejtörők és játékos feladatok különféle vadon élő állatokkal, növényekkel kapcsolatban, és fajismereti totóval is - számol be a kormány.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?