A YARA Hungária is az AGRYA partnere lett

agrarszektor.hu
Új kihívások várnak a fiatal gazdákra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Együttműködési megállapodást kötött a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA a műtrágya-forgalmazó YARA Hungária Kft.-vel. Az AGRYA arra törekszik, hogy a fiatal gazdálkodói generáció megismerkedjen az új termesztési kihívásokkal és az arra adott szakmai megoldásokkal.

Több ponton egybeesnek azok a tevékenysége és célok, amelyek a világ legnagyobb ásványi műtrágya-előállítójának számító YARA magyarországi cégét és az AGRYA-t jellemzik - áll az AGRYA közleményében. A YARA magas minőségű, környezettudatos termékei jól illeszkednek a fiatal gazdák között egyre inkább teret nyerő precíziós mezőgazdasági termesztési megoldásokhoz, mind a szántóföldi, mind a kertészeti kultúrákban.

A termékekhez kapcsolódóan felhalmozott általános szakmai tapasztalat, ismeret és technológiai tudás átadása segíti a fiatal gazdákat abban, hogy kisebb környezeti terhelés mellett költség hatékonyabban és így versenyképesebben tudjanak termelni. A YARA-n keresztül - hasonlóan a szövetség más ágazati partnereihez - friss, modern és innovatív személettel ismerkedhetnek meg az erre nyitott fiatal gazdák.

Az AGRYA kiemelten foglalkozik az agrár-felsőoktatásban tanulókkal, a jövendő agrárértelmiséggel. A kapcsolódó AGRYA események, az Egyetemi Fiatal Gazda Klubok és a YARA által működtetett YaraGeneráció nevű kezdeményezés hasonló célokat fogalmaz meg. A mezőgazdaságban, függetlenül a gazdálkodás formájától, egyre nagyobb igény van a képzett és tapasztalat munkatársakra. Az AGRYA és a YARA abban bízik, hogy a tevékenységük összehangolásával erősíteni tudják az agrár felsőoktatásból kikerülő fiatal szakemberek elhivatottságát, hogy a választott szakmájukban találják meg a boldogulásukat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58