2021. május 16. vasárnap Mózes, Botond

Hírek - Agrárpénzek

A YARA Hungária is az AGRYA partnere lett

Új kihívások várnak a fiatal gazdákra.
 
 

Együttműködési megállapodást kötött a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA a műtrágya-forgalmazó YARA Hungária Kft.-vel. Az AGRYA arra törekszik, hogy a fiatal gazdálkodói generáció megismerkedjen az új termesztési kihívásokkal és az arra adott szakmai megoldásokkal.

Több ponton egybeesnek azok a tevékenysége és célok, amelyek a világ legnagyobb ásványi műtrágya-előállítójának számító YARA magyarországi cégét és az AGRYA-t jellemzik – áll az AGRYA közleményében. A YARA magas minőségű, környezettudatos termékei jól illeszkednek a fiatal gazdák között egyre inkább teret nyerő precíziós mezőgazdasági termesztési megoldásokhoz, mind a szántóföldi, mind a kertészeti kultúrákban.

A termékekhez kapcsolódóan felhalmozott általános szakmai tapasztalat, ismeret és technológiai tudás átadása segíti a fiatal gazdákat abban, hogy kisebb környezeti terhelés mellett költség hatékonyabban és így versenyképesebben tudjanak termelni. A YARA-n keresztül - hasonlóan a szövetség más ágazati partnereihez - friss, modern és innovatív személettel ismerkedhetnek meg az erre nyitott fiatal gazdák.

Az AGRYA kiemelten foglalkozik az agrár-felsőoktatásban tanulókkal, a jövendő agrárértelmiséggel. A kapcsolódó AGRYA események, az Egyetemi Fiatal Gazda Klubok és a YARA által működtetett YaraGeneráció nevű kezdeményezés hasonló célokat fogalmaz meg. A mezőgazdaságban, függetlenül a gazdálkodás formájától, egyre nagyobb igény van a képzett és tapasztalat munkatársakra. Az AGRYA és a YARA abban bízik, hogy a tevékenységük összehangolásával erősíteni tudják az agrár felsőoktatásból kikerülő fiatal szakemberek elhivatottságát, hogy a választott szakmájukban találják meg a boldogulásukat.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu