2021. június 22. kedd Paulina

Hírek - Agrárpénzek

Az idén is előzetesen ellenőrzik a támogatási kérelmeket

Idén is ellenőrzi előzetesen a Magyar Államkincstár (MÁK) a már beadott egységes kérelmeket. Az ellenőrzéssel a kérelmek pontosítását és a szankciók elkerülését igyekeznek elérni. A hibákról elektronikusan tájékoztatják az ügyfeleket. A hiányosságokat június 19-ig lehet szankciómentesen kijavítani.
 
 

Előzetesen ellenőrzi adminisztratív úton a már beadott egységes kérelmeket a Magyar Államkincstár - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az esetlegesen tapasztalt hibákról, hiányosságokról a MÁK elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül tájékoztatja az ügyfeleket, illetve meghatalmazottjaikat, de az így megküldött végzés nem számít szabálytalanságról szóló értesítésnek. A megjelölt határnapig, de legkésőbb június 19-ig (június 19-ét is beleértve) szankciómentesen lehet kijavítani a kincstár által megjelölt hibákat, hiányosságokat. 

Egyre fontosabbá válik ugyanakkor, hogy a gazdálkodók megfelelő helyre rajzolják területeiket, vagyis ne legyenek a rajzaik átfedésben 15 százaléknál vagy 0,25 hektárnál nagyobb mértékben. Az ügyfelek arról is kapnak értesítést, ha az igényelt támogatásoknál előírt kötelező mellékleteket nem csatolták.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu