Az idén is előzetesen ellenőrzik a támogatási kérelmeket

agrarszektor.hu
Idén is ellenőrzi előzetesen a Magyar Államkincstár (MÁK) a már beadott egységes kérelmeket. Az ellenőrzéssel a kérelmek pontosítását és a szankciók elkerülését igyekeznek elérni. A hibákról elektronikusan tájékoztatják az ügyfeleket. A hiányosságokat június 19-ig lehet szankciómentesen kijavítani.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Előzetesen ellenőrzi adminisztratív úton a már beadott egységes kérelmeket a Magyar Államkincstár - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az esetlegesen tapasztalt hibákról, hiányosságokról a MÁK elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül tájékoztatja az ügyfeleket, illetve meghatalmazottjaikat, de az így megküldött végzés nem számít szabálytalanságról szóló értesítésnek. A megjelölt határnapig, de legkésőbb június 19-ig (június 19-ét is beleértve) szankciómentesen lehet kijavítani a kincstár által megjelölt hibákat, hiányosságokat. 

Egyre fontosabbá válik ugyanakkor, hogy a gazdálkodók megfelelő helyre rajzolják területeiket, vagyis ne legyenek a rajzaik átfedésben 15 százaléknál vagy 0,25 hektárnál nagyobb mértékben. Az ügyfelek arról is kapnak értesítést, ha az igényelt támogatásoknál előírt kötelező mellékleteket nem csatolták.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02