2020. július 11. szombat Nóra, Lili

Hírek - Agrárpénzek

Erdőgazdálkodók figyelem! Fontos változás élesedett a támogatási pályázatban

A napokban kiegészült a VP5-8.6.1-17 Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások elnevezésű felhívás, a már működő benyújtási felület használatáról összeállított segédlettel.
 
 

2019. december 7-én a Széchenyi2020 oldalon megjelent tájékoztatás szerint a pályázathoz tartozó mellékletként megjelent az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv. A segédlet átdolgozásához az elmúlt két év portálon történt változásai, illetve a jogcím módosításai miatt volt szükség.

Emellett érdemes arra is figyelni, hogy közeleg a felhívás következő értékelési határnapja, amelynek dátuma 2019. december 31. A további szakasz zárások 2020. március 2-án, 2020. április 2-án, 2020. június 30-án és 2020. szeptember 30-án lesznek.

A támogatási kérelmet benyújtani tehát kizárólag elektronikus úton, (az ÁÚF-ben meghatározottak szerint) ügyfélkapun keresztül, az egyes mezőgazdasági és agrár-vidékfejlesztési támogatások igénybevétele esetén az elektronikus kérelembenyújtás alkalmazásáról szóló kormányrendeletben meghatározott elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon lehet. A benyújtási felület a Magyar Államkincstár tájékoztatása szerint működik. A pályázati dokumentáció itt található.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu