Figyelmezteti a gazdákat az Agrárminisztérium: fontos határidő jár le december 20-án

Figyelmezteti a gazdákat az Agrárminisztérium: fontos határidő jár le december 20-án

agrarszektor.hu
Az Agrárminisztérium felhívja a "VP4-10.1.1-15 Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés", a "VP4-11.1-11.2-15 Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása" és a "VP4-10.2.1.1-15. Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése" felhívások kedvezményezettjeinek figyelmét, hogy a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelmek benyújtási határideje 2020. december 20-án lejár.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Amennyiben a fenti időpontig benyújtásra kerül a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelem, úgy az AKG és ÖKO kedvezményezetteknek 2021. január 15-ig lehetőségük nyílik bármelyik teljes kötelezettségvállalással érintett egybefüggő terület (KET) visszavonására, továbbá a benyújtott hosszabbítási kérelem - mindhárom felhívás esetén - 2021. január 15-ig visszavonható - írja közleményében az Agrárminisztérium. 

Az Agrárminisztérium nyomatékosan felhívja az érintett gazdálkodók figyelmét, hogy a fenti határidők jogvesztőek, hiánypótlásra nincs lehetőség! A pályázati felhívások és a módosítás részleteit tartalmazó közlemények a www.palyazat.gov.hu oldalon érhetőek el.

Címlapkép forrása: MTI/EPA/Clemens Bilan

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?