Húsáruházat nyit a kapuvári önkormányzat

agrarszektor.hu
A Kapuvári Hús Zrt. felszámolása miatt akadozó ellátási gondok orvoslása a cél a Kisalföld információi szerint.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Csütörtökön nyílik meg az a húsáruház, melyet saját cégén, a Kapukom Kft.-n keresztül üzemeltet a kapuvári önkormányzat. A vállalat ügyvezetője, Németh D. László a lapnak úgy nyilatkozott, az árukészletet döntő többségben a régióban tevékenykedő termelők szállítják majd, a választékban sertés-, marha- és baromfitermékek lesznek megtalálhatóak, kiegészítve némi fűszerrel és tésztafélével. Az új üzlet a Húsüzem Fő téri mintaboltjából alakul át, a korábbi alkalmazottak közül négyen vállalták a további munkát immár a város alkalmazottjaként. A lépésre azért kellett sort keríteni, mert a Kapuvári Hús Zrt. felszámolása miatt a mintabolt ellátása nem volt biztosított, így a városban húsellátási gondok léptek fel.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?