2021. szeptember 17. péntek Zsófia

Hírek - Agrárpénzek

Már a Tescokban is fizethetünk Erzsébet kártyával

A nemzetközi áruházláncok közül elsőként a Tesco 176 hiper- és szupermarketében lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal, miután az áruházlánc megállapodott a Nemzeti Üdülési Szolgálattal. Korábban egyetlen nemzetközi lánc sem volt elfogadóhely - írja az MTI.
 
 

Megállapodott a Tesco és a Nemzeti Üdülési Szolgálat, a Tesco 176 hiper- és szupermarketében lehet fizetni Erzsébet-utalvánnyal közölte a Tesco. A nemzetközi áruházláncok közül első a Tesco, akinek sikerült ilyen megállapodást kötnie, mivel eddig a multinacionális láncok szerint részükre kedvezőtlen, magas jutalékkal járó kondíciókat kínáltak csak, ahogy korábban lapunk is megírta. A közlemény nem tartalmaz részleteket, végül milyen feltételek mellett sikerült megállapodni.

Az utalvánnyal április 15-től lehet fizetni az áruházlánc üzleteiben, így jelentősen megnő az elfogadóhelyek száma. Az utalvány kizárólag fogyasztásra kész étel vásárlására használható fel majd.

Februári bejelentés szerint az Európai Unió is vizsgálja, hogy az Erzsébet-utalvánnyal kapcsolatban megvalósul-e a szolgáltatásnyújtás teljes szabadságának érvényesülése.

 

forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu