2022. május 28. szombat Emil, Csanád

Hírek - Agrárpénzek

Sokan hibáznak a pályázatok benyújtásakor: így kerülhetők el a legdurvább bakik

Az Agrárminisztérium az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is segítséget kíván nyújtani az agrárágazati, illetve a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek. Ezért a tárca workshopot hirdet a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében.
 
 

Workshopot hirdetett az Agrárminisztérium a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.) A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken tehető meg. (A szaktárca a regisztrációs linket Google Chrome webböngészőben javasolja megnyitni.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudjuk fogadni. A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap. A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az Agrárminisztérium az alábbi fontos tudnivalókra hívta fel a figyelmet:

 • egy szervezet egy személyt delegálhat,
 • a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen,
 • maszk használata kötelező,
 • amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldjük ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő levelünket,
 • amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitunk meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00).

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben