2020. október 28. szerda Simon, Szimonetta

Hírek - Agrárpénzek

Videóban kéri Orbán Viktor, hogy mindenki vegyen inkább hazai termékeket

Hétfő reggel egy, a hazai termékekről készült imázsfilmet osztott meg Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, amelyben arra kéri a magyar lakosságot, hogy mindenki inkább ilyen árukat vásároljon a külföldi helyett. A videóban egyébként a magyar növénytermesztés, állattenyésztés és méhészet is megjelenik.
 
 

Imázsvideót posztolt hétfő reggel Facebook-oldalán Orbán Viktor, miniszterelnök, amelyben az üzeni, mindenki vásároljon inkább hazai termékeket a külföldi áruk helyett. A videóban megjelenik többek között a magyar növénytermesztés, állattenyésztés és méhészet is, emellett elhangzik, hogy fontos, hogy Magyarország megtermelje azt, amire szüksége van. A kisfilmben szó van arról is, hogy azért fontos a hazai termékek vásárlása, mert így mindenki olyan hazai vállalkozásokat támogat, amelyek működése nagyban hozzájárul a magyar gazdaság fejlődéséhez.

December 3-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is. 

Címlapkép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu