Nyulat, marhát és bivalyt is vihetünk Szingapúrba

agrarszektor.hu
Nyúl-, szarvasmarha- és bivalyhúst, illetve ezekből származó készítményeket is szállíthatnak Szingapúrba a magyar vállalkozások. Júliusban a szingapúri állategészségügyi hatóság auditot tartott Magyarországon.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A július 24-28. közötti ellenőrzésen egy nyúl- és egy szarvasmarha-vágóhidat, valamint egy feldolgozó létesítményt látogatott meg a delegáció - közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az audit a magyar állategészségügyi hatóság felügyeleti rendszerének elemzésére is kiterjedt.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

Az ellenőrzés eredményéről készült jelentés szerint a szingapúri hatóság szakemberei saját előírásaik alapján is megfelelőnek találták a felkeresett helyszíneket, így az állategészségügyi bizonyítványok kialakítása után az érintett létesítményekből megindulhatnak a nyúl, a szarvasmarha- és a bivalyszállítmányok. E termékcsoportokban újabb vállalkozásoknak nem kell megvárniuk a szingapúri hatóság látogatását, mivel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal auditjával is megkaphatják a kiszállítási engedélyt. A szingapúri hatóságok korábban már jóváhagyták a magyar baromfi- és sertéshús exportját a távol-keleti országba.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?