Különleges programok várják a látogatókat a Budakeszi Vadasparkban Halloweenkor

agrarszektor.hu
Megelevenedik az éjszaka a látogatók előtt október 31-én, szombaton a Budakeszi Vadasparkban, ahová a sötétedés után kezdődő, különleges hangulatú halloweeni programokra várják az érdeklődőket.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Izgalmas esti eseményekkel készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából! Október 31-én, szombaton sötétedés után is érdemes lesz jegyet váltani, kicsiknek és nagyoknak, hiszen minden korosztályt izgalmas programokkal várnak. A látogatók megismerkedhetnek majd a városokban élő és az éjszakai állatok érdekes szokásaival, bepillantás nyerhetnek a ragadozók életébe. Részt vehetnek a farkasok, a hiúzok és az aranysakál látványetetésén, valamint a Vadaspark közkedvelt Állatijó bemutatóján. A szakvezetések során a különböző állatfajokról, például a hollóról, a sakálról és a macskáról - a róluk szóló történetek mellett - számos érdekesség is elhangzik majd.

Állatok azonban nemcsak vízben, földön és levegőben élnek, hanem az égbolton is felfedezhetők, csillagképek formájában. Ezekről a Vadaspark munkatársai különös történeteket mesélnek majd. Felhőmentes éjszaka esetén pedig abba is beavatnak, hogy merre kereshetők a csillagos égbolton.

Halloween szelleméhez igazodva lesz Bátorságpróba, felnőtteknek szóló 18+-os szakvezetés is, illetve a Tapi-ZOO-ban "állati alkatrészeket" - koponyákat, szőröket, csontokat - vehetnek kézbe mindazok, akik ehhez kedvet éreznek. A hangulatot az éjszaka sötétje mellett a töklámpások, halloweeni díszek és jelmezek teszik még izgalmasabbá.

Jó tudni!

  • A Budakeszi Vadaspark október 28-a, szerdáig örömmel várja a látogatók által faragott tököket, amelyekkel halloween éjjelére feldíszítik majd az udvart.
  • A programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, de aki jelmezben érkezik, féláron válthat jegyet a szombati éjszakára.
  • A Vadaspark kéri a résztvevőket az aktuális járványügyi előírások betartására!

Az este részletes programja a következő:

17:00 - Kapunyitás
17:15 - Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
18:00 - Farkas látványetetés
18:30 - Családi csillagtúra
19:00 - Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
19:30 - Állatijó bemutató
20:00 - Hiúz látványetetés
20:15 - Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
20:30 - Vérfagyasztó szakvezetés (18+)
21:15 - Sakál látványetetés
21:00 - Pénztárzárás
22:00 - Kapuzárás

Interaktív programok:

18:00 - 22:00 - Tapi-Zoo sátor agancsokkal, szőrökkel, koponyákkal és sok más dologgal, a bejárattal szemben
18:00 - 22:00 - Bátorságpróba, mágneskeresés a bejárattal szemben
18:00 - 22:00 - Mozgó állatbemutató

További részletek az alábbi linken, valamint a Budakeszi Vadaspark Facebook oldalán olvashatóak, bővebb információk pedig a sajto@bkvp.hu e-mail címen kérhetőek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?