Egyre több magyar lépi ezt meg nyáron: tudhatnak valamit a jövőről?
Kiemelkedő sikerrel zárult a Fővárosi Önkormányzat első Önkéntes vízadás programja itthon.
Kiemelkedő sikerrel zárult a Fővárosi Önkormányzat első Önkéntes vízadás programja itthon.
Egy angliai tejgazdaság a klímaváltozás és alacsony tejárak miatt felhagyott a hagyományos gazdálkodással.
Tavasszal újabb 500 iskolában ismerkedhetnek meg a magyar erdőkkel az Erdő Program keretein belül.
A Településfásítási Program eddigi négy ütemében összesen 56 000 sorfát ültettek el 1500 településen.
Tovább folytatódik az ország legnagyobb belterületi fásítási programja 2024-ben is.
Idén ősszel is látványos szakmai és családbarát programokkal várja látogatóit az OMÉK.
Telefonos applikációval bővült a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) gólyafészek adatbázisa.
Megnyílik a regisztráció a 2023-as Településfásítási Programhoz, ezeket érdemes tudni.
A Takarékbank is segíti a Bankszövetség erdőtelepítési akcióját.
A programra november 3-ig lehet jelentkezni.
A Hazai Termékek Hónapja lett augusztus.
Egy év kihagyás után ismét megrendezik a NAK Szántóföldi Napokat.
Borexport Akadémia képzést indít az Agrármarketing Centrum.
Sötétedés utánra számos izgalmas programmal készültek.
A szervezők a koronavírus-járvány miatt több óvintézkedést is életbe léptettek.
17. alkalommal rendezték meg a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatot.
A rendezvények többsége előzetes regisztrációhoz kötött.
A legjobb szakemberek mérhetik össze tudásukat.
Tanulmányút-sorozatot szervez a kamara
Ha a termelésen túl akarunk lépni, ekkor ezt mindenképp meg kell tanulnunk

December 2-4-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát Siófokon.
A termesztésben ma már nem az időjárás a legnagyobb bizonytalansági tényező, hanem az árak hektikus változása.
A biomassza fűtési rendszerek jó alternatívát jelenthetnek gazdáknak a hektikus energiaárak közepette.
A világ mezőgazdasága évente mintegy 11 milliárd tonna élelmiszert állít elő, és közel 1,2 milliárd embernek ad munkát.
A Kárpát-medence klímája a világátlagnál kétszer gyorsabban változik, és ez már az élelmiszerárakon és a fogyasztók mindennapjain is érződik.
Veszélybe került a világ egyik legfontosabb növényi fehérjeforrása. Most összefogtak a megmentéséért.