Hónapokon keresztül követett egy birkanyájat: világhírű lett a kíváncsi fotós

Hónapokon keresztül követett egy birkanyájat: világhírű lett a kíváncsi fotós

agrarszektor.hu
Immár százezren látták a Facebookon a haifai Lior Patel gyorsított drónfelvételeit, amelyek juhok mozgását örökítik meg az észak-izraeli Jokneam közelében. A fotós kíváncsiságból és kedvtelésből készített felvételeket egy nagy méretű nyájról, de a videók népszerűsége még őt is meglepte.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Lior Patel régóta izgatta, hogyan nézhet a juhok mozgása a magasból, ezért felkutatott egy óriási, 1700 állatból álló nyájat az észak-izraeli Jokneam közelében, és hét hónapon át követte. Az így készült felvételeket aztán felgyorsította és feltöltötte a Facebookra - írta meg a 24.hu a BBC értesülései alapján.

A fotós mindezt kedvtelésből csinálta, és maga is meglepődött, mekkora hatást váltott ki a videója a közösségi médiában, az aktivitást látva először azt hitte, elromlott a számítógépe, és most a világ minden tájáról interjúkat kérnek tőle. A Facebookon népszerűvé vált videó az alábbi linken tekinthető meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?