Ez durva: nem is gondolnád, milyen állatok állították meg a forgalmat a Váci úton

Ez durva: nem is gondolnád, milyen állatok állították meg a forgalmat a Váci úton

agrarszektor.hu
Egy birkamenet állította meg a Váci út forgalmát szerda délben, az őrizetlen nyájat ráadásul egy kecske vezette. Az állatok a Szilas-patak mentén élnek, és nem először használták az autóutat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Megdöbbentő felvételeket rögzített egy kamera Újpesten: egy kecske vezette őrizetlen birkanyáj keresztezte szerdán délben a Váci utat az M0-sal összekötő forgalmas út hatsávos szakaszát - írja Facebook-oldalán az Újpest Média. Habár az állatok meglehetősen komótosan vágtak át a hatsávos szakaszon, szerencsére az összes autó megállt, baleset nem történt. Az állatok egyébként a Szilas-patak mentén - nemrégiben sittel többméteres magasságban feltöltött területen - élnek, és nem először használták az autóutat.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 15. 10:01