Ez durva: nem is gondolnád, milyen állatok állították meg a forgalmat a Váci úton

Ez durva: nem is gondolnád, milyen állatok állították meg a forgalmat a Váci úton

agrarszektor.hu
Egy birkamenet állította meg a Váci út forgalmát szerda délben, az őrizetlen nyájat ráadásul egy kecske vezette. Az állatok a Szilas-patak mentén élnek, és nem először használták az autóutat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Megdöbbentő felvételeket rögzített egy kamera Újpesten: egy kecske vezette őrizetlen birkanyáj keresztezte szerdán délben a Váci utat az M0-sal összekötő forgalmas út hatsávos szakaszát - írja Facebook-oldalán az Újpest Média. Habár az állatok meglehetősen komótosan vágtak át a hatsávos szakaszon, szerencsére az összes autó megállt, baleset nem történt. Az állatok egyébként a Szilas-patak mentén - nemrégiben sittel többméteres magasságban feltöltött területen - élnek, és nem először használták az autóutat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?