Fontos változás történt egy pályázati felhívásban: erről minden gazdának tudnia kell

Fontos változás történt egy pályázati felhívásban: erről minden gazdának tudnia kell

agrarszektor.hu
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Kiskérődző állatjóléti támogatás" (VP3-14.1.3 - 22 kódszámú) felhívás dokumentációja. A változás a külső élősködők elleni védekezést érinti.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Megváltozott a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Kiskérődző állatjóléti támogatás" (VP3-14.1.3 - 22 kódszámú) felhívás dokumentációja - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán. A módosulás a pályázati felhívás alábbi pontját érinti:

A felhívás 3.4.1.1. V. Ektoparaziták (külső élősködök), valamint legyek, szúnyogok, nyüvek elleni védekezés 2. pontja az alábbiak szerint módosult, a kecskékre vonatkozó rész beépítésével: "Külső paraziták ellen kezelni kell az állományt, mely kezelést juhok esetében a nyírást követő két hónapon belül, kecskék esetében az adott év május 31-ig kell megtenni."

A fenti módosítás a pályázati felhívás 1. számú mellékletben, azaz a kötelezettségek részletes ismertetése mellékletben, a 4. számú melléklet szerinti jogkövetkezményekben, a 8. számú melléklet szerinti állatjóléti előírások nyilvántartási naplóban, valamint a támogatói okiratban is átvezetésre került.

A módosulásról szóló közlemény ezen az oldalon, a pályázati felhívás és a támogatói okirat pedig ezen a linken érhető el, a felhívás mellékleteit pedig a "Segédletek" fül alatt lehet letölteni. A támogatási kérelmek kapcsán további információk a Magyar Államkincstár honlapján, vagy az ugyfelszolgalat@mvh.allamkincstar.gov.hu e-mail címen érhetők el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: STOP STRESSZ! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?