Fontos változás történt egy pályázati felhívásban: erről minden gazdának tudnia kell

agrarszektor.hu
Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Kiskérődző állatjóléti támogatás" (VP3-14.1.3 - 22 kódszámú) felhívás dokumentációja. A változás a külső élősködők elleni védekezést érinti.

Megváltozott a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Kiskérődző állatjóléti támogatás" (VP3-14.1.3 - 22 kódszámú) felhívás dokumentációja - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán. A módosulás a pályázati felhívás alábbi pontját érinti:

A felhívás 3.4.1.1. V. Ektoparaziták (külső élősködök), valamint legyek, szúnyogok, nyüvek elleni védekezés 2. pontja az alábbiak szerint módosult, a kecskékre vonatkozó rész beépítésével: "Külső paraziták ellen kezelni kell az állományt, mely kezelést juhok esetében a nyírást követő két hónapon belül, kecskék esetében az adott év május 31-ig kell megtenni."

A fenti módosítás a pályázati felhívás 1. számú mellékletben, azaz a kötelezettségek részletes ismertetése mellékletben, a 4. számú melléklet szerinti jogkövetkezményekben, a 8. számú melléklet szerinti állatjóléti előírások nyilvántartási naplóban, valamint a támogatói okiratban is átvezetésre került.

A módosulásról szóló közlemény ezen az oldalon, a pályázati felhívás és a támogatói okirat pedig ezen a linken érhető el, a felhívás mellékleteit pedig a "Segédletek" fül alatt lehet letölteni. A támogatási kérelmek kapcsán további információk a Magyar Államkincstár honlapján, vagy az ugyfelszolgalat@mvh.allamkincstar.gov.hu e-mail címen érhetők el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubilál a hazai agrárium hagyományos, év végi csúcsrendezvénye
EZT OLVASTAD MÁR?